Interesanti veidi, kā izmantot kafijas biezumus

Kafijas biezumus nekad nevajadzētu izmest, vismaz dažreiz atstāt tos. Tas tev var noderēt daudzos veidos – mājsaimniecībā, skaistumkopšanā, dārza kopšanā. Kafijas biezumiem ir daudz alternatīvu lietojumu, ar kuriem mēs jūs iepazīstināsim, lai atvieglotu jūsu ikdienu. Tālāk ir norādīti gudri alternatīvi veidi, kā izmantot kafijas biezumus.

Kafijas aromāts.

Kafijas aromāts ir brīnišķīgs, un to var izmantot, lai smaržotu māja. Tas darbojas kā dabisks dezodorants, novēršot visas nepatīkamās smakas. Kafijas biezumiem var novietot dažādās mājas vietās, miskastē, ledusskapī, skapī. Šīs ir vietas, kas izdala visspēcīgāko nepatīkamo smaku.

Ādas skrubis.

Kafijas biezumi ir lielisks skrubis ādas pīlingam un attīrīšanai. Kafija ir piemērota, jo tā ir bagāta ar ēteriskajām eļļām un antioksidantiem, kas attīra un baro ādu.

Ātrai augšanai un pret matu izkrišanu.

Kafijas biezumus var izmantot, lai pagatavotu daudzas matu maskas, kas samazina matu izkrišanu un stimulē matu augšanu. Kafijas biezumi noņem aplikumu no matiem un galvas ādas, atsprosto ādas poras, bet kafijā esošie antioksidanti nomāc iekaisumu.

Grilu un bārbekjū tīrīšanai.

Kafijas biezumi lieliski noder arī piedegušu grilu tīrīšanai. Tas darbojas kā abrazīvs līdzeklis, kas noņem nogulsnes. Ja vēlaties atvieglot piedeguša grila tīrīšanu, iemasējiet kafijas biezumus netīrajās daļās, ļaujiet kādu laiku nostāvēties un pēc tam notīriet ar mazgāšanas līdzekli.

Notīriet piedegušos traukus.

Kafijas biezumi ir piemēroti gan piedegušiem griliem, gan stipri netīriem ēdienu traukiem. Ierīvē to traukos pirms mazgāšanas ar mazgāšanas līdzekli un sūkli. Tas ievērojami atvieglos to tīrīšanu.

Lasi vēl: Ar lielu ātrumu pērciet loterijas biļeti: Globa ir izcēlusi zīmi, kas februārī sasniegs lielo džekpotu

Kā gaisa atsvaidzinātājs.

Kafijas aromātu var izmantot arī kā gaisa atsvaidzinātāju. Nelielu kafijas biezumu bļodiņu vari novietot tualetē, virtuvē, skapī – vietās, kur gaiss var būt smags un nepatīkams.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment